måndag 14 september 2009

If I could open my arms.4 kommentarer:

 1. Åh, fina ben! Jag tänkte investera i ett par sådana, fast svarta :) Om jag någonsin i mitt liv får pengar igen.
  Sedan tycker jag att vi måste träffas ordentliget någon dag. Ja, ordentligt! Har du lagat din gitarr än? Går den att spela på? Jag tycker att vi har pick-nick, sätter oss i en eftermiddagssolig backe någonstans och äter Sofias scones eller mina cupcakes, dricker kaffe och te och spelar gitarr och myser och Lisa får sjunga sådär fint som bara hon kan, och ja hela världen får komma om dom vill! För idag är jag på strålande gott humör och just den här morgonen hade egentligen varit ultimat för musikaliska pick-nicks men av alldeles för många skäl måste jag till skolan och plugga historia.
  Men.
  Det här tycker jag att vi får genomföra.
  Snarast.<3

  SvaraRadera
 2. Tanken var att jag också skulle köpa ett par svarta, eller marinblåa om det skulle finnas, men istället hittade jag ett par vinröda skönheter. Det är höstens fynd. Nästa grej jag ska lägga pengar på är Noah & the whale, 8 november.
  Tyvärr är inte gitarren lagad ännu, men denna idé låter strålande!
  Åh vad pepp jag blev på detta nu! Detta måste ske inom kort! Hoppas solen fortsätter att skina som den gör, så att detta blir en möjlighet.
  Vi får pratas vid och planera <3
  Puss älskling.

  SvaraRadera
 3. Not to break the spirit, men nåt du även ska lägga pengar på är de 500 kr som du är skyldig mig, lilla älskling:P Simon har fått 50 euro av mig nämligen...

  SvaraRadera
 4. i have not forgotten, my dear.
  jag har gjort en lista.
  men jag behövde verkligen dessa underbara leggings. bara så du vet.

  SvaraRadera